Het labyrint is een spiegel.
Het nodigt ons uit om in alle verwardheid, onvolkomenheid en pijn van het leven de schoonheid van het geheel te ontdekken. Het nodigt ons uit vastberaden en rustig op weg te gaan. Het nodigt ons uit op weg te gaan naar ons midden en thuis aan te komen. Het is als een simpele, duidelijke spiegel die iets kan spiegelen van datgene in mij wat mij bezighoudt, die laat oplichten waar ik sta, waarin iets zichtbaar wordt van wie ik ben.
Wonderlijk aan een labyrint is dat het fenomeen zich voordoet in heel de wereld. Een universele vorm en aantrekkingskracht, niet verbonden aan een bepaalde traditie of geloof. Een oerbeeld van ruim 5000 jaar oud.
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog nooit het labyrint gelopen of heb je er juist een goede herinnering aan ?

Dinsdag 16 december 2014 komt er weer een gelegenheid om het te beleven. Zelf meemaken hoe het is om deze innerlijke reis in het labyrint te maken. Zoals menigeen weet ligt het labyrint van Chartre (in spiegelbeeld) bij mij in de straat. Geen doolhof maar een labyrint. Een uitdaging om onze intuïtie de ruimte te geven. Samen zetten we de energie van het labyrint neer waarbij je wordt begeleid op je reis.

Bij deze nodig ik je uit om hieraan deel te nemen.

Dinsdag 16 december 2014 van 10 – 13 uur
Er is plaats voor 5 personen.

Kosten € 35,- of 35 niksen voor de ruilkring


Opgave via
info@heleenblankert.nl

 
(C) 2014 Eigentijdse Rituelen - contact